Call Centrum841 115 115

 
 
ico ico ico ico
 

Ochrana osobních údajů

  DNE 10.6. 2008 SE SPOLEČNOST EXIM TOURS A.S. STALA SPRÁVCEM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Úřadem pro Ochranu Osobních Údajů nám bylo přiděleno registrační číslo 00007178.
Podrobné informace je možné ověřit na stránkách www.uoou.cz

  SHROMAŽĎOVÁNÍ A VYUŽITÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Společnost Exim tours a.s. respektuje soukromí osob, které navštěvují její webové stránky. Shromažďujeme pouze ty údaje (jako např. jméno, adresa či e-mail, aj. údaje potřebné pro uzavření cestovní smlouvy), které nám sami dobrovolně poskytnete a které jsou požadovány zákony ČR. Exim tours a.s. a její obchodní partneři tyto údaje využijí pouze k účelům uvedeným tam, kde byly poskytnuty. Příležitostně můžeme uvedené informace použít k tomu, abychom se s vámi spojili či k dokonalejšímu zjištění vašich potřeb a následnému zlepšení našich produktů a služeb.

Společnost Exim tours a.s. vaše osobní informace neprodá ani nepronajme žádné třetí straně, není-li vám v okamžiku, kdy informace poskytujete, sděleno jinak. Společnost či její důvěryhodný partner může informace použít v souhrnné formě ke statistickým analýzám provozu na webových stránkách Exim tours. Při tomto zpracování nelze z dat získat žádné osobně určitelné informace.

  ZABEZPEČENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Společnost Exim tours a.s. uchovává vaše osobní údaje bezpečně a chrání je před neoprávněnými osobami, zneužitím či zveřejněním. Vaše údaje jsou v bezpečí na počítačových serverech v kontrolovaném a chráněném prostředí, zajištěné nejmodernějším hardwarem a softwarovými systémy na ochranu dat.

 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace